top of page
  • Joacim Petersson

Anti-FUD

Lite blandade nyheter & kommentarer.

Indexet innehåller följande parametrar: Volatility (25 %), Market Momentum/Volume (25%), Social Media (15%), Surveys (15%) currently paused, Dominance (10%), Trends (10%). Skulle var intressant att veta hur de fick ihop 10, känns som det borde vara 0 ...

Senast indexet var såhär lågt var i mars 2020, då gick Bitcoin-priset också ner 50% för att vara tillbaka sex veckor senare.

Det är nykomlingarna som säljer och de som varit med ett tag som köper.

Kinesiska miners verkar ta hotet på allvar! Finns nog även en del andra miners runt om i världen som stängt av gammal utrustning som är olönsamma vid dagens pris.

I alla fall en kinesisk mining pool säljer Bitcoin och det har säkert ökat säljtrycket en del.

Är detta äntligen slutet på Kina FUDen? Nic Carter är inte personen som brukar ta till stora ord i vanliga fall.

1918-1923 så förlorade den tyska marken allt sitt värde, först långsamt sedan snabbt, här guldpriset i Mark. PlanB har i flera år uppdaterat bilden, mest som ett skämt skulle jag tro.

Det som är intressant kring ovan som inte syns i bilden är volatiliteten på guldpriset, månadspriset ändrade sig från ca -30% till +150% under perioden, säkert med samma mix av FUD, trading och hopp/förlorat hopp kring att det ska bli som vanligt.


Det finns kanske någon typ av analog i Bitcoinpriset här, byt ut guld mot Bitcoin och Mark mot fiatvalutor.

Detta tweeten är så bra ...


Om nedan är sant och digital scarcity är pengar så kommer det att gå riktigt bra för Bitcoin, samma framgång som för t.ex. hjulet.0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page