top of page
  • Joacim Petersson

Bra nyheter men prisras

Ooops, det är inte lätt att äga Bitcoin ... nytt -10%-ras i natt.


Ny bra analys av Mikael Jonasson igen, denna gången kring Bitcoins Fear and Greed-index, från 93 (Greed) för några dagar sedan till dagens 55 (neutralt) och vid tidigare snabba nergångar i indexet så har det vänt snabbt upp igen.

En av världens största cryptobörser Coinbase lämnade igår sitt prospekt inför börsnoteringen om några veckor. Totalt värderas bolaget till $100 miljarder vilket placerar dem på topp 5 listan jämfört med amerikanska banker. Där fanns mycket intressant information i prospektet, bl.a. att de har 43 miljoner verifierade kunder, de har ca 3.000 Bitcoin på sin balansräkning och hintar om att de har många stora investerare bland sina kunder varav flera har handlat Bitcoin för miljarder dollar.


Utöver Coinbase som var där fler positiva nyheter igår, bl.a. att inflödet till den kanadensiska Bitcoin-ETFen var rekordhögt, utflödet av Bitcoin från börserna var fortsatt stort och säljsidan av orderböckerna tunna vilket brukar vara ett tecken på att kursen kommer att gå snabbt upp igen.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page