top of page
  • Joacim Petersson

Twitterkonto #1 för Bitcoiners

Enda Twitterkontot du behöver följa om du vill få en daglig sammanfattning av vad som händer i Bitcoin-världen:

Vill man ha lite fler detaljer så kan man kolla så att det produceras block var 10:e minut och det gör det, lite långsammare för tillfället men det kommer som programmerat att justeras inom några dagar.

Bilden nedan skulle man ju vilja ha uppdaterad i realtid på samma sätt som för blocken.

Ca 300 miljoner användare, tre gånger fler än antalet Internetanvändare 1997, ca 5 år efter att det var möjligt för privatpersoner att koppla upp sig. Exponentiell tillväxt såklart, precis som priset (fast inte just precis nu ...)


Annars är det ju mest FUD i Bitcoin-världen för tillfället, allt på en och samma gång, lika bra det.


Ooops, det blev ju fel bild, är ju som årlig återkommande händelse, kanske är det på allvar denna gången?

Miners har i alla fall tröttnat och flyttar nu ut utrustningen från Kina, riktigt bra, vilken chans för Hut8, Hive, Bitfarms och Riot att öka sin andel av den totala hash raten. Öppnar dock upp för nästa FUD - hash raten är inte globalt jämnt fördelad ...

Dubbel-om: Om Kina menar allvar denna gången med att förbjuda Bitcoin och resten av världen gör en hyperbitcoinization så kan Kinas beslut vara ett av de största misstagen i historien.


Avslutningsvis, utrensningen av shitcoins känns befriande, precis som 2018, men det är ganska långt kvar till en korrekt värdering för många av dem, $0, så kanske det krävs kanske några veckor till av mini-pump-and-dumps i Bitcoin så att vi fler >-30% ras i shitcoins. Dock med blandade känslor, Elon lockade in många okunniga som drabbats riktigt hårt men samtidigt så kanske man får skylla sig själv om man handlar Dogecoin med belåning ...

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Post: Blog2_Post
bottom of page